Finance

Mar 29 2018

Honda finans, honda finance.#Honda #finance


Finansiering via Honda Finance

Honda Finance erbjuder olika finansieringsalternativ för din nya eller begagnade Honda, anpassade efter just dina behov. Vi erbjuder leasing och billån till både företag och privatpersoner. Prata med din återförsäljare för att hitta den lösning som passar bäst för dig!

Honda finance

Billån låneskydd

Privatleasing

Leasing för företag

Hondakortet

Så fungerar finansiering med Honda Finance

 • Hitta en Honda du gillar
 • Prata med din Honda-återförsäljare och få kreditbesked på plats
 • Din Honda-återförsäljare hjälper dig med allt det praktiska kring finansieringen
 • Ingen vet vad framtiden har att erbjuda, därför är våra billån flexibla. Du kan extraamortera för att få en lägre månadskostnad eller kortare lånetid. Du kan också lösa lånet när du vill, utan krångel eller extra avgifter.

Om Honda Finance

Honda Finance är en del av Santander Consumer Bank – en nära finanspartner till Honda-återförsäljare i Sverige och i hela Norden. Tillsammans hjälper vi dig att lösa finansieringen av din bil på bästa möjliga sätt.

Santander Consumer Bank är en del i Banco Santander, en av de största bankerna i världen sett till marknadsandelar, med 107 miljoner kunder i över 45 länder. Santander Consumer Bank är en av de ledande aktörerna inom fordonsfinansiering i Europa. Du kan läsa mer på www.santanderconsumer.se.

Kontakta Honda Finance

Hör gärna av dig till oss på kundservice om du har frågor eller funderingar om din finansiering. Vi har öppet måndag-torsdag kl. 9.00-17.00 och fredag kl. 9.00-16.00.

Tfn direkt: 08-470 79 80, Växel: 08-470 79 00, Fax: 08-470 79 99, FE 302, 171 75 Stockholm Solna.

Honda finance

Finansiera tryggt med Honda Finance billån

Det ska vara enkelt, förmånligt och tryggt att finansiera sin Honda. Din Honda-återförsäljare hjälper dig med allt det praktiska och ser till att du får en finansiering som passar dina behov. Du får kreditbesked på plats i bilhallen.

Skräddarsytt för din bil

Hos oss får du alltid en betalningsplan som gör att du betalar av lånet i rätt takt. På det sättet står du inte med ett för stort lån den dag du vill sälja bilen.

Flexibelt för framtiden

Det är inte lätt att veta vad som händer i framtiden. Därför är våra billån flexibla. Du kan extraamortera för att få en lägre månadskostnad eller kortare lånetid. Du kan också lösa lånet när du vill, utan krångel eller avgifter.

Så här fungerar Honda Finance billån

 • Honda Finance billån är ett avbetalningslån med bilen som säkerhet.
 • Du kan låna upp till 80 procent av bilens pris. Resten betalar du kontant eller med en inbytesbil.
 • Lånet kan anpassas till dina behov. Maximal lånetid för nya bilar är 7 år (84 månader) och för begagnade bilar 6 år (72 månader). Bilen får högst vara 20 år när lånet är slutbetalt.
 • Säljaren i bilhallen kan berätta mer och hjälper dig att ansöka om lånet. Kreditbeskedet får du direkt på plats – oftast inom ett par minuter.

Fördelar med ett billån Honda Finance

 • Du behåller mer av ditt sparande som en extra trygghet i din vardagsekonomi.
 • Du slipper ta av ditt låneutrymme i ”husbanken”
 • Det kostar inget extra att lösa lånet vilket är skönt den dag du vill byta bil.

Finansiering via Honda Finance: Räkneexempel billån, vid ett kreditbelopp på 180 000kr, återbetalat under 36 månader, 50 % restvärde, effektiv ränta 4.67 % (jan 2017), månadsbetalning 2 414kr, total kreditkostnad 20 083kr. Uppläggningsavgift 695 kr och fakturaavgift 55 kr. Sedvanlig kreditprövning sker.Written by admin


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *